Pohádkový domeček Nové Hrady

výstava skřítků, vodníků, ježibaba jiných pohádkových bytostí

Obchodní podmínky

Internetový obchod Loutky Podroužková

Vážený zákazníku/kupující

Zboží, které je předmětem prodeje dle těchto obchodních podmínek jsou ručně vyráběné loutky určené zejména k dekoraci. Každá loutka váží do 0,5 kg a nesmí s ní být nešetrně manipulováno, nesmí být skladována ve vlhku, jinak prodávající neručí za její vlastnosti po stanovenou záruční dobu.

Všeobecná ustanovení

Zákazník/Kupující stvrzuje učiněním závazné objednávky akceptaci Obchodních podmínek pro dodávku vybraného zboží v internetovém obchodě Loutky Podroužková. Vztahy mezi prodávajícím a kupujícím se řídí zákonem č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen NOZ) a těmito Obchodními podmínkami, které jsou závazné pro obě strany.

Objednávka, potvrzení objednávky

Zboží lze objednávat prostřednictvím internetového obchodu Loutky Podroužková, pomocí e-mailu, či telefonicky. Ceny zboží jsou uváděny v cenách včetně DPH. Podmínkou pro nabytí platnosti internetové objednávky je vyplnění všech povinných údajů v objednávkovém formuláři. Tato objednávka je současně návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká již samotným odesláním objednávky zboží. Objednávka bude potvrzena e-mailem, či jiným vzájemně dohodnutým způsobem.

Dodací a platební podmínky

Poštovné, balné a dodací lhůta
Dodávané zboží zůstává až do úplného zaplacení kupní ceny ve vlastnictví prodávajícího, a to ve smyslu platných ustanovení § 2132 – 2133 NOZ. z., resp. § 2471 a násl. NOZ

Dodací lhůta se počítá na pracovní dny a je uvedena u každého zboží (10 dnů pokud je zboží na skladě). Při expedici zboží je zákazník/kupující o této skutečnosti informován e-mailem. Počátek dodací lhůty se počítá dle typu platby následovně. Při platbě na dobírku okamžitě po uskutečnění objednávky. Při všech ostatních způsobech po zobrazení platby na účtu prodávajícího.

 

Poštovné je přeúčtováno dle typu převzetí zboží (do hmotnosti 10 kg) takto:

 

  • Osobní odběr – ZDARMA – ze skladu
  • Česká pošta – obchodní balík  (doručení do druhého pracovního dne ode dne expedice) – 79 Kč vč. DPH – dle aktuálního ceníku
  • Opakované doručení (v případě vrácení balíku nebo výměny zboží) poštou – 79 Kč vč.DPH

 

 Způsob platby

  • Hotově při osobním odběru ze skladu
  • Dobírkou – (ČP 40,- Kč – dle aktuálního ceníku) zboží bude zasláno na dobírku, celou částku vybere od zákazníka/kupujícího doručovatel nebo   pracovnice České pošty.  

Zrušení objednávky

Objednávka může být zákazníkem/kupujícím zrušena bez udání důvodu, a to pouze do odeslání zboží. Zde je nutné uvést jméno, příjmení, datum objednávky a objednané zboží.

Prodávající je oprávněn od smlouvy odstoupit pouze do okamžiku odeslání zboží, a to jen v případě nedostupnosti zboží nebo výrazné změny ceny zboží. Před odstoupením je ale povinen o tomto informovat zákazníka/kupujícího.

Prodávající Zákazník/Kupující je oprávněn zboží vrátit do 14 dnů bez udání důvodu, v tomto případě mu budou do 14 dnů vráceny peníze. Poštovné při vrácení produktu hradí zákazník/kupující.

Výměna zboží, reklamace a záruka

Výměna zboží

V případě potřeby lze po vzájemné dohodě nepoužité a nepoškozené a nerozbalené zboží vyměnit za jiný druh. Zboží stačí zaslat doporučeným balíkem (ne na dobírku) na adresu, kterou prodávající sdělí zákazníkovi/kupujícímu při projednávání výměny. Náklady spojené (poštovné) s výměnou nese v plné výši zákazník/kupující.

Záruční doba

Záruční doba začíná běžet převzetím zboží zákazníkem/kupujícím. Jako záruční list slouží zákazníkovi/ kupujícímu daňový doklad, který obdrží spolu s objednaným zbožím.

Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení zboží (nebo jeho dílů) způsobené používáním. Kratší životnost výrobku v takovém případě nelze považovat za vadu a nelze ji ani jako takovou reklamovat.

Reklamace

Případné reklamace vyřizuje prodávající v souladu s platným právním řádem ČR.

Na veškeré zboží se vztahuje zákonná lhůta 24 měsíců, pokud není uvedeno jinak.

Záruka se nevztahuje na:

  • a) vady vzniklé běžným používáním – opotřebení
  • b) nesprávné použití výrobku
  • c) nesprávné skladování, hlavně vlhko

Postup při reklamaci:

  • 1) zákazník/kupující zašle výrobek (ne na dobírku) na adresu prodávajícího, případně zboží předá osobně
  • 2) zákazník/kupující uvede do zásilky popis vady a svoji adresu, případně číslo účtu, přiloží doklad o nákupu

Reklamace bude vyřízena nejpozději do 30 dnů od jejího vzniku, tedy převzetí zboží prodávajícím.

Ochrana osobních údajů

Dodavatel Prodávající shromažďuje se souhlasem zákazníků/kupujících osobní údaje zákazníků/kupujících, a to jméno, adresu, telefon a emailové spojení. Tyto údaje slouží především pro usnadnění objednávek zákazníků/kupujících v budoucnu. Pokud zákazník/kupující projeví svůj souhlas, může mu dodavatel prodávající sdělovat emailem a telefonicky obchodní sdělení s novinkami, nabídkami, inzercí a nabízet účast v anketách a průzkumech trhu.

Osobní údaje zákazníků/kupujících dodavatel  prodávající nepředává žádné další osobě.

Údaje, které dodavatel  prodávající o zákazníkovi/kupujícím uchovává a zpracovává může zákazník/kupující kdykoliv změnit, a to po přihlášení do „zákaznické sekce“.

Svůj souhlas s uchováváním a zpracováváním osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení může zákazník/kupující kdykoliv odvolat, a to tak že zašle emailovou zprávu, nebo tuto skutečnost oznámí dodavateli/prodávajícímu telefonicky.

Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky jsou platné pro všechny kupní smlouvy uzavírané mezi prodávajícím a zákazníkem/kupujícím. Prodávající si vyhrazuje právo obchodní podmínky měnit. Změněné podmínky vyhlásí vhodným způsobem na stránkách internetového obchodu Loutky Podroužková, a to nejméně jeden měsíc před jejich účinností.

 

    ADRESA

    Pohádkový domeček  
    Nové Hrady čp . 90    
    53945
    okr Ústí nad Orlicí kraj Pardubický

    Gabriela Podroužková

    GPodrouzkova@seznam.cz

    Objednání loutek  Tel: 776255955

    Otevírací hodiny

    • duben, květen, červen, září, říjen o víkendech a svátcích: 
               10:00 do 17:00
    • červenec, srpen každý den:                                    10:00 do 17:00

    Poptejte si loutku

    12 + 12 =

    Mapa